Nostra història

Nostra història comença en 1986, quan Francisco Palou i Josefina Font van fundar Materials FONT per oferir un servei complementari als clients de la fàbrica de tochana i geros de 10, existent en Els Franqueses del Vallés, província de Barcelona, just on ara se situa Materials FONT.

Gràcies a l’elevada fidelitat dels nostres clients, el negoci es va consolidar ja en els seus primers anys.

El creixement sostingut i la proximitat al nucli urbà de Granollers, va portar als fundadors a prendre la decisió d’abandonar l’activitat de fabricació i especialitzar-se en la distribució de tot tipus de materials de construcció, tant per al professional com per al particular.

Des de llavors a FONT, hem anat incorporant nous productes i serveis, creant noves seccions com a ferreteria, exposició, autoservei i outlet. Tot amb l’objectiu d’oferir als nostres clients el que realment necessiten.

Recentment hem introduït una nova secció de pintures decoratives, en la qual el client pot triar entre una àmplia varietat de colors i portar-se la quantitat que necessita a l’instant.

 

 

 

El nostre compromís

 

Conscients de la importància d’oferir solucions concretes als clients, l’orientació al client és un valor clau en el nostre treball diari. Per això, comptem amb un equip de professionals qualificats per prestar una atenció personalitzada i aportar la millor solució a qualsevol projecte d’obra civil, d’obra nova o de reforma.

Per aconseguir-ho, creiem que és imprescindible disposar de la infraestructura adequada per donar resposta de forma eficaç als requeriments i exigències de cada projecte. Per això, disposem d’una superfície de 14.000 m2 al servei dels nostres clients.

 

 

Ens comprometem amb tots els nostres clients